Eva Kober & Tiina Hakala
Tiina Hakala ja Eva Kober työskentelevät sisustusarkkitehteinä. He ideoivat ja tekevät yhdessä pienimuotoisempaa esinemuotoilua vastapainoksi laaja-alaisille tilasuunnitteluprojekteille.

tiihakal(at)gmail.com
evakober(at)hotmail.com
Mikko Siponen
Mikko Siponen opiskelee teollista muotoilua Metropolia Ammattikorkeakoulussa. Hän on kiinnostunut ajattomasta ja mutkattomasta muotoilusta. Mikkoa innoittavat monipuolinen urheilu ja aikaiset aamut.

mikko.siponen(at)gmail.com

Lisa Keller, Anna Kantanen
& Tiina Leinonen
Suomalais-saksalainen suunnittelijakolmikko aloitti yhteistyönsä Aalto-yliopiston Taideteollisen muotoilun maisteriopintojen myötä. Kolmikon yhteinen ilme ja kiinnostus kansainväliseen yhteistyöhön saivat aikaan Uuni-patojen suunnittelun ja kehittelyn. Projektin myötä yhdessä koetut haasteet ja onnistumiset ovat kannustaneet kolmikkoa jatkamaan tiivistä yhteistyötä jatkossakin.

a.kantanen(at)gmail.com
lisaudk(at)googlemail.com
tiina.leinonen(at)aalto.fi
Kasper Nyman
Kasper Nyman opiskelee Aalto-yliopiston Taideteiden ja suunnittelun korkeakoulussa Tila- ja kalustesuunnittelun maisteriohjelmassa. Kasper pyrkii suunnittelemaan nuorekkaita ja helposti lähestyttäviä tuotteita. Hän pitää tärkeänä sitä, että tuotteessa näkyy sen suunnittelemisen olleen hauskaa.

www.kaspernymandesign.com
Annika Heikkinen
Annika Heikkinen on tuore taiteen maisteri, pääaineenaan teollinen muotoilu. Taustalla hänellä on graafisen suunnittelijan koulutus ja monivuotinen työkokemus mainostoimiston art directorina. Annika näkee kahden alan yhdistelmän vahvuudekseen ja inspiroituu erilaisista muotoiluhaasteista.

info(at)annikaheikkinen.com
www.annikaheikkinen.com
Tatu Vuorio
Tatu Vuorio on valmistunut muotoilijaksi Lahden Ammattikorkeakoulun Muotoilu- ja taideinstituutista ja opiskelee Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulussa, Taideteollisen muotoilun maisteriohjelmassa. Tatun muotoilu on usein lähtöisin taiteen ja muotoilun rajapinnasta ja hän pyrkiikin yhdistämään taiteellista sisältöä selkeään ja funktionaaliseen muotoiluun.

tatuvuorio(at)tatuvuorio.com
www.tatuvuorio.com
Kirsi Enkovaara
Kirsi Enkovaara on valmistunut kalustemuotoilijaksi Lahden Muotoiluinstituutista keväällä 2012. Enkovaaran suunnittelun lähtökohtana ovat aina tarinat, ja se minkälaiseksi ne käyttäjän ja esineen vuoropuhelussa muodostuvat. Hän aloittaa jatko-opiskelut Lontoon Royal College of Art-yliopistossa syksyllä 2012.

k.enkovaara(at)gmail.com
Markus Toivanen
Markus Toivanen, 27, opiskelee taiteen maisteriksi Aalto yliopiston Taiteen ja suunnittelun korkeakoulussa Taideteollisen muotoilun ohjelmassa. Hän on muotoilun sekatyömies, joka työllistää itseään enimmäkseen freelance suunnittelijana pakkausmuotoilun ja rakennesuunnittelun saralla. Tuotemuotoilua syntyy vapaa-aikana tehdyistä projekteista. Markus haluaa muotoilussaan leikkiä ideoilla, sekä etsiä ja venyttää tuotesuunnittelun rajapintoja haastavilla tavoilla.

contact(at)markustoivanen.com
www.markustoivanen.com
Heidi Siitonen
Heidi Siitonen opiskelee Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulussa kalustesuunnittelun maisteriksi. Huonekalumuotoilun lisäksi hän on kiinnostunut arkkitehtuurista, musiikista ja pyöräilystä. Heidi työskentelee helsinkiläisessä arkkitehtitoimistossa.

heidi.siitonen(at)aalto.fi
Elisa Konttinen & A-J Silvennoinen
Antti-Jussi Silvennoinen työskentelee freelancerina esine- ja tilasuunnittelun parissa ja Elisa Konttinen toimii AD:na mainostoimisto Bob Helsingissä. Yhdessä he suunnittelevat tuotteita oman muotoilustudio &BROS.in puitteissa. Studion tarkoituksena on suunnitella jotain pientä piristämään ihmisten koteja.

info(at)andbros.fi
www.andbros.fi
Noora Liesimaa
Nooraa kiinnostaa suunnittelussa moderni tulkinta perinteisistä asioista. Innoituksenlähteinä toimivat luonnonvalo, erilaiset materiaalit ja niiden yhdistely. Hän pyrkii haastamaan itsensä yksinkertaistamaan rakenteita ja muotoja, ja pitää oivalluksista.

noora.liesimaa(at)aalto.fi
Hanna Tjukanov
Hanna Tjukanov valmistui Taiteen maisteriksi Aalto-yliopiston Taiteen ja suunnittelun korkeakoulusta vuonna 2011. Hän on kiinnostunut ihmisen ja esineen välisestä vuorovaikutuksesta sekä mahdottomien asioiden toteuttamisesta.

hanna.tjukanov(at)gmail.com
www.hannatjukanov.com
Lauri Hiilinen
& Thomas Tallqvist
Thomas Tallqvist ja Lauri Hiilinen ovat teollisen muotoilun opiskelijoita Metropolia ammattikorkeakoulusta. Luokkakaveruksia yhdistävät kengän koon lisäksi kiinnostus monenlaiseen muotoilutyöhön.Yhdessä suunnitteleminen on heidän mielestään ennen kaikkea hauskaa ideointia, jossa ajatuksia heitellään ilmaan, jotta toinen voi poimia niistä kiinnostavimmat jatkotyöstöä varten. Koska kummallakin on suunnittelijoina omat vahvuutensa, he tukevat yhteistyössä toinen toistaan.

lauri.hiilinen(at)gmail.com
thomas.tallqvist(at)hotmail.fi