Jouni Leino
Jouni Leino Jouni Leino työskentelee sisustus- ja huonekalusuunnittelijana. Hän on tehnyt lukuisia julkitila- ja kotisisustuksia sekä suunnitellut huonekaluja mm. Innolle ja Avartelle. Jounia innostavat kekseliäät ratkaisut ja hän pyrkii sisällyttämään töihinsä hauskojakin yksityiskohtia.

studio.jouni.leino(at)kolumbus.fi
www.jounileino.fi

Minttu Somervuori
Minttu SomervuoriMinttu Somervuori on 27-vuotias suunnittelija ja puuseppä. Hän on opiskellut puusepäksi Tukholmassa Stockholms Hantverksföreningissä ja opiskelee nyt tila- ja kalustesuunnittelua Taideteollisessa korkeakoulussa. Minttua kiinnostavat urbaani asuminen, kaupunkiluonto sekä ekologiset ratkaisut asumisessa ja esinesuunnittelussa.

minttu.somervuori(at)taik.fi

Enni Äijälä Narjukka Takala
Enni Äijälä  Marjukka TakalaÄijälä ja Takala ovat helsinkiläisiä freelance-muotoilijoita, jotka ovat työskennelleet yhdessä useissa tuotesuunnittelu- ja näyttelyprojekteissa Suomessa ja ulkomailla. Heidän yhteistyönsä on usein avantgardistisuutta lähentelevä sekoitus oivallista sekoilua, yksityiskohtien tarkkuutta ja aiheen tutkimista. Takala ja Äijälä ovat myös Uuden Keramiikan ja Lasin Yhdistyksen (UKLY) perustajajäseniä.

antiikva(at)gmail.com
mt(at)marjukkatakala.com

Linda Bergroth
Linda BergrothHelsingissä ja Pariisissa toimiva muotoilija Linda Bergroth on toiminut omassa toimistossaan tuote- ja tilasuunnittelun parissa vuodesta 2006. Lindan visuaalinen lähestymistapa sekä värien ja muotojen hallinta on tehnyt hänestä myös kysytyn lavastajan ja stylistin. Lindan suunnittelemille kalusteille on leimallista käytettävyyteen liittyvä oivallus sekä puun käyttö yhdessä voimakkaiden värien kanssa.

linda(at)lindabergroth.com
www.lindabergroth.com

Jesse Pietilä
Jesse PietiläYmpärillämme on paljon esineitä, jotka ovat jumittuneet vuosikymmenten takaisiin muotoihin ilman erityistä syytä. Työssäni päivitän olemassa olevia esineitä sekä suunnittelen uudenlaisia tuotteita mm. muotoilun ja arkkitehtuurin rajapinnalla. Uskon että hyvä tuote syntyy kun asiakas osaa kuvailla halunsa ja tarpeensa - suunnittelija osaa hoitaa loput. Toisaalta myös Sayn laki yksinkertaistettuna on mielenkiintoinen: tarjonta luo oman kysyntänsä.

info(at)jessepietila.com
www.jessepietila.com

Elina Manninen
Elina ManninenTaideteolliseen korkeakouluun lopputyötään viimeistelevä Elina Manninen on 27-vuotias sisustusarkkitehti, joka asuu ja työskentelee Helsingissä. Elina on kiinnostunut arkielämän eri tilanteista, vivahteista ja ongelmista. Hän painottaa suunnittelijan roolia vastuullisena ongelmanratkaisijana, jonka työ perustuu asiakkaan ja suunnittelijan väliseen dialogiin.

manninen.elina(at)gmail.com

Timo Niskanen
Timo NiskanenMuotoilija Timo Niskanen on lopputyötä vaille valmis Taiteen maisteri Taideteollisesta korkeakoulusta. Tällä hetkellä Timoa työllistävät omat muotoiluprojektit sekä työ Saas Instrumentissa. Suurin osa hänen töistään littyy valoon ja valaisimiin.

timo(at)timoniskanen.fi
www.timoniskanen.fi

Martin Born
Martin BornArkkitehtuuri, työ, resurssit, muoti, ihmisvartalo, teknologia, rahoitus, perintö, markkinat, media - esineiden luominen liittyy niin moneen yhteiskunnan osa-alueeseen että sitä on pidettävä poliittistena kannanottona. Siten muoto ei ole visuaalinen manipulaatio vaan alusta josta sukupolven tila heijastuu. Näin voimme ajatella muotoilua demokraattisena toimintana.

info(at)mborn.com
www.mborn.com

Tiina Ripatti
Tiina Ripatti Tiina Ripatti on tekstiilitaiteilija ja graafinen suunnittelija ja työskentelee laaja-alaisesti molemmilla aloilla. Hän on tehnyt mm. taidetekstiilejä ja kirjagrafiikkaa sekä toiminut tekstiili-suunnittelijana Pariisissa. Tekstiileissä Tiinaa kiinnostavat niin vanhat traditiot ja tämän ajan ilmiöt kuin uudet mahdollisuudet.

tiina.ripatti(at)kolumbus.fi