Veera Kulju & Sanna Manner
Sanna Mander on tuottelias kuvittajia ja graafinen suunnittelija,jonka hieman vinksahtaneeseen kuvitustyyliin voi törmätä lukuisissa julkaisuissa Suomessa ja ulkomailla.

Veera Kulju on kokeellinen muotoilija, jolla on ennakkoluuloton suhde kaikkeen materiaaliin. Hän työstää uniikki- ja piensarjatuotteita,tärkeänä lähtökohtanaan esineen viesti ja huumori.

veerakulju(at)gmail.com
sanna(at)thechoicest.com
Kasper Nyman
Kasper Nyman opiskelee Aalto Yliopiston taideteollisessa korkeakoulussa tila- ja kalustesuunnittelun maisteriohjelmassa. Kasper pyrkii suunnittelemaan nuorekkaita ja helposti lähestyttäviä tuotteita. Tärkeänä hän pitää sitä, että tuotteessa näkyy sen suunnitelemisen olleen hauskaa.

kasper(at)kaspernymandesign.com
www.kaspernymandesign.com

Maija Puoskari
Maija Puoskari valmistui Taiteen maisteriksi Taideteollisesta korkeakoulusta vuonna 2009. Hän työskentelee laajasti erilaisten muotoilu- ja näyttelyprojektien parissa. Maija nauttii luonnosta, erityisesti sienestyksestä ja leirinuotioista. Hän asuu ja työskentelee Helsingissä.

maija(at)maijapuoskari.com
www.maijapuoskari.com

Simo Serpola
Simo Serpola opiskelee Aalto-yliopiston Taideteollisessa korkeakoulussa taideteollisen muotoilun maisteriksi. Hän kuuntelee musiikkia ja muotoilee arkena sekä sunnuntaina.

simose(at)simose.fi
www.simose.fi

Riina Ek & Antti Ek
Rakennusinsinööri Antti Ekin ja muotoilija Riina Ekin muotoilua,arkea ja yhteistyötä kuvaavat parhaiten sanat huumori sekähulluus. Tiimi on utelias tutustumaan uusiin ilmiöihin jakehittämään arjen perusasioita, kuten asumista, kalusteita japintamateriaaleja. Rakentamisen matemaattisen ja muotoilunorgaanisen ajattelumaailman yhteen iskusta syntyy raikkaitamonipuolisia ideoita ja kovaäänisiä keskusteluita, joiden pohjalta parhaat innovaatiot kehittyvät.

antti.ek(at)runko.fi www.runko.fi
riina(at)muotokonttori.fi www.muotokonttori.fi
Panu Kontkanen
Panu Kontkanen on Aalto-yliopiston Taideteollisen korkeakoulun tilasuunnittelun ja medialaboratorion MA opiskelija. Rohkeus, herkkyys, intuitio ja nöyryys ovat Panun mielestä ajavia voimia niin elämässä kuin muotoilussakin. Panua kiehtovat erityisesti yllättävien yhdistelmien väliset rajapinnat.

panu.kontkanen(at)gmail.com
Jakob Schenk
Jakob Schenk on valmistunut Aalto-yliopiston taideteollisesta korkeakoulusta. Hän on kiinnostunut innovatiivisesta muotoilusta, jonka luo uusia mahdollisuuksia käyttäjille.

schenk.jakob(at)gmail.com
www.jakobschenk.de

Julie Scheu
Julie Scheu on Helsingissä toimiva tuotesuunnittelija. Hän tuli Aalto-yliopistoon opiskelemaan huonekalu suunnittelua työskenneltyään 12 vuotta hienopuuseppänä Yhdysvalloissa. Julien suunnittelemat esineet ja kalusteet ottavat huomioon materiaaleille luontaiset ominaisuudet sekä niitä ympäröivän tilan ja elämän.

info(at)juliescheu.com

Satoshi Ohtaki
Satoshi Ohtaki syntyi Japanissa 1984. Suoritettuaan tekniikan kandidaatin tutkinnon Tokiossa hän aloitti maisteriopinnot Aalto-yliopiston arkkitehtuurin koulutusohjelmassa. Hän on työssään kiinnostunut kaikesta ihmisen elinympäristöön liittyvästä.

ssoottkkaa(at)gmail.com
ssoottkk.com

Kristina Sandell & Minna Korhonen
Minna Korhonen on vuonna 2009 valmistunut tila- ja kalustemuotoilija Kuopion Muotoiluakatemiasta ja Tina Sandell on vastavalmistunut tilasuunnittelija Metropolia ammattikorkeakoulusta. Geometriset ja sosiaaliset kuviot saattoivat Minnan ja Tinan yhteen heidän ollessa harjoittelussa suunnittelutoimisto KOKO3:ssa.

kristina.sandell(at)gmail.com
mm.korhonen(at)hotmail.com