NIGHT FLOWERS

Matilda Palmu - NIGHT FLOWERS

Night Flowers-sisustustekstiilit ovat saaneet inspiraationsa kuihtuvista tulppaaneista. Hehkuvan värisissä kuoseissa nämä kukat saavat uuden elämän. Pehmeitä ja ylellisiä kankaita on neljä erilaista;  kaksi kuosia ja kaksi värimaailmaa. Monikäyttökankaina niitä voi käyttää kummin päin vain, esimerkiksi päiväpeittona, seinävaatteena tai pöytäliinana.

Matilda Palmu on valmistunut kalustemuotoilijaksi Lahden muotoiluinstituutista ja opiskelee tällä hetkellä Aalto yliopistossa tekstiilisuunnittelun maisteriohjelmassa. Matildalla on kokemusta monista eri materiaaleista ja valmistusmenetelmistä, mutta tekstiilistä on tullut hänen intohimonsa. Voimakkaat värit ja taiteellinen ilmaisu ovat oleellinen osa hänen töitään ja hänen tavoitteenaan on suunnitella tekstiilejä sekä muita kodin tuotteita, jotka elähdyttävät ja ilahduttavat.

NIGHT FLOWERS

Night Flowers is a mini collection of double-sided multipurpose interior textiles. The inspiration for the collection came from wilting tulips, which are given a new life in blazing coloured patterns. The fabrics are soft and luxurious, combining two patterns and two colour ways into a collection of four textiles.

Matilda Palmu has graduated from the Lahti Institute of Design as a furniture designer and currently she is studying in the textile design MA program at Aalto University. Matilda has experience in many materials and manufacturing methods, but textiles have become her passion. Strong colors and artistic expression are a big part of her work and she wants to design textiles and interior products that delight and brighten up people's lives.


www.matildapalmu.com
matilda.palmu[at]gmail.com
@matildapalmu
+358 503580647

Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy