ROD

Kristoffer Heikkinen - ROD

Rod on seinälle kiinnitettävä ripustin. Siihen voi ripustaa lähes mitä vain, miten vain. Rodin idea ei ole pelkästää toimia naulakkona, vaan sen veistosmainen ulkonäkö on suunniteltu olemaan visuaalinen elementti sisustuksessa.

Kristoffer Heikkinen on muotoilija Lahdesta. Hän on muotoiluintoilija, joka rakastaa uppoutua yksityiskohtiin ja kaikkeen uuteen muotoilun saralla. Suunnittelemissaan tuotteissa hän pyrkii siihen, että tuote vastaa tarpeeseen ja ratkaisee ongelmia yksinkertaisella ja toimivalla tavalla. Hänen suunnitteluprosessiinsa kuuluu vahvasti tiedon hankkiminen ja kokeilu. Muotoilussaan hän pyrkii kierrätettävyyteen, yksinkertaisuuteen, helppokäyttöisyyteen ja pitkäikäisyyteen.

ROD

Rod is a wall rack system where you can hang almost anything. It is not only a hanger but also a sculptural visual element.

Kristoffer Heikkinen is a designer from Lahti. He is a design enthusiast who loves to explore little details and everything new in the field of design. In his designs he aims to make products that solve problems in a simple and functional way. His design process involves a lot of research and experimentation. Guiding aspects in his designs are recyclability, simplicity, user friendliness and longevity.

Kiitos: Lahden Lasipalvelu

kristofferheikkinen[at]outlook.com
@kristofferheikkinen

Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy