A FAMILY

Minjia Wang - A FAMILY

A Family on sarja vaaseja, jotka voi asettaa sisäkkäin tai vierekkäin. Sarjan kolme erilaista hahmoa edustavat lasta, äitiä ja isää. Jos perinteinen vaasi on itsetietoinen ja yksinäinen daami, niin A Family on yksilöiden muodostama perhe, joka hakeutuu yhteen.

Minjia Wang opiskelee Taideteollisen muotoilun koulutusohjelmassa Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulussa. Hänen muotokielensä on herkkä ja omintakeinen, luoden leikkisiä muotoja ja uudenlaisia käyttötarkoituksia. Hänen tavoitteenaan on tutkia länsimaisen ja itämaisen kulttuurin rajoja muotoilun kautta.

A FAMILY

A FAMILY is a set of vases that can be placed one inside the other. The three different figures represent a child, a mother and a father. If the generic vase is an arrogant lady who stands lonely at the top, A Family is a nest of individuals who stay close together.

Minjia Wang studies at the Applied Art and Design MA program at the Aalto University School of Arts, Design and Architecture. Her ceramics speak a unique and sensual language, constructing playful forms and finding new ways of use. Her goal is to to investigate the boundaries between eastern and western culture though design.

minjia.wang[at]aalto.fi
minjiaw.viewbook.com

Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy