CYLINDER

Goeun Shin - CYLINDER

Cylinder on keraaminen säilytin ja sisustuselementti, joka on ensisijaisesti suunniteltu kyntteliköksi. Cylinder on sylinterimuodostelma, jossa muodot leikittelevät eri korkeuksilla. Muodostelmia on saatavana kolmessa eri koossa ja värissä, joita vapaasti yhdistelemällä voi luoda oman kokonaisuutensa. Cylinder toimii kynttelikön ohella myös maljakkona tai säilyttimenä esim. toimistotarvikkeille.

Goeun Shin on Aalto-yliopiston Taiteen ja suunnittelun korkeakoulusta valmistunut muotoilija, joka työskentelee tällä hetkellä Helsingissä. Hän on työskennellyt eri muotoilun aloilla ja on erityisen kiinnostunut keramiikasta. Töissään hän tähtää yksinkertaisuuteen muodossa ja toiminnallisuudessa, mutta leikkii väreillä ja mittasuhteilla.

CYLINDER

Cylinder is a set of ceramic containers, which was originally designed as candle holder. It is a composition of cylinders made by duplicating a form and playing with heights. It is available in three sizes and colours, which can be combined to form new compositions. Cylinder can be used not only as a candle holder but as a flower vase or as a container for office supplies.

Goeun Shin is a Helsinki based designer who has graduated from Industrial and Strategic Design at Aalto University School of Arts, Design and Architecture. She has been working in various design fields and is especially interested in ceramics. Her design aims for simplicity in function and form but plays with colors and proportions.

www.goeunshin.com
seonhyva[at]gmail.com

Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy