SADDLE

Yingjie Liang - SADDLE

Saddle on pelkistetty ja leikkisä keinutuoli. Sen linoleumpinta kutsuu koskettamaan ja tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia väriyhdistelmille. Sen abstrakti, orgaaninen muoto on visuaalisesti erottuva ja herättää huomiota tilassa.

Yingjie Liang toimii laajasti sekä tila-, kaluste- että tuotesuunnittelun alalla. Hän ihailee muotokieltä, jossa leikkisyys yhdistyy hienostuneisuuteen ja jossa rakenteen ja materiaalin sisäinen logiikkaa toteutuu. Hän uskoo että hyvä muotoilu herättää tunteita ja uteliaisuutta.

SADDLE

Saddle is a minimalist and playful rocking stool. The linoleum surface feels warm and inviting to touch and provides countless possibilities for colour combinations. The abstract, organic shape is visually striking and attracts attention in any space.

Yingjie Liang works widely within both spatial, furniture and product design. She admires playful and elegant aesthetics as well as the inner logic of structure and material. She also believes that good design evokes people’s emotions and curiosity.

www.yingjiedesign.com
yingjiedesign[at]hotmail.com
+358 458705988

Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy