KAARI

Netta Kandelin - KAARI

Kaari on ruukkuun tai puutarhaan sijoitettava kasvituki. Sen vähäeleinen muotoilu antaa tilaa itse kasville ja yhdessä ne luovat harmonisen, mutta leikkisän kokonaisuuden. Kolme terästangosta taivutettua jalkaa varmistavat että tuki ei pääse kallistumaan ja kasvi pääsee kasvamaan turvallisesti.

Netta Kandelin on valmistunut sisustusarkkitehdiksi ja kalustemuotoilijaksi Lahden muotoiluinstituutista. Toiminnallisuus toimii hänen muotoilussaan ohjaavana tekijänä – unohtamatta kuitenkaan harkittuja yksityiskohtia ja leikkisyyttä. Muotoilijana hän toivoo pääsevänsä työskentelemään laaja-alaisesti, mutta kestävästi erilaisissa suunnitteluprojekteissa, eri materiaalien ja menetelmien parissa.

KAARI

Kaari is a plant support that can be placed in either a pot or a garden. Its simple design gives center stage to the plant itself, and together they can grow into harmonious but playful whole. Three bent steel legs ensure the support stays firmly in place and the plant can grow safely.

Netta Kandelin has graduated as an interior architect and furniture designer from the Lahti Institute of Design. Functionality is a guiding factor in her design - without forgetting considered details and playfulness. As a designer, she hopes to work widely but sustainably on different design projects with different materials and methods.

netta.kandelin[at]gmail.com
@nettakandelin

 

Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy