NAKU

Veli-Antti Virtanen - NAKU

NAKU on luonnosta inspiraationsa saanut leikkisä vaatesäilytin. Sen muotoa ja toiminnallisuutta on suunnittelussa lähestytty kuvanveiston ja sommittelun keinoin. Raikkaana ja veistoksellisena elementtinä se soveltuu sekä kotiin että julkisiin tiloihin ja riviin aseteltuna se toimii myös tilanjakajana.

Veli-Antti Virtanen on valmistunut sisustusarkkitehdiksi ja kalustemuotoilijaksi Lahden muotoiluinstituutista. Hän tarkastelee muotoilua ekologisuuden, toimivuuden ja tunnelman näkökulmasta sekä inspiroituu arkisista havainnoista ja luonnosta.

NAKU

NAKU is a playful coat rack that has its inspiration in nature. Its form and functionality have taken shape through a sculptural and compositional process. As a fresh and distinctive element, it fits into both home and public spaces and when arranged in a row, it can also act as a spatial divider.

Veli-Antti Virtanen has graduated as an interior architect and furniture designer from the Lahti Institute of Design. He approaches design from a viewpoint of sustainability, functionality and atmosphere. He is inspired by nature and everyday observations.

virtanen.vellu[at]gmail.com
@virtanendesign
+358 40 723 0747

Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy