Emilia Klemets
EMILIA KLEMETS

Emilia on 22- vuotias ompelija ja tuleva huonekalumuotoilija Pohjanmaalta. Hän opiskelee muotoilua viimeistä vuottaan ammattikorkeakoulu Noviassa Turussa. Emilian mielestä muotoilu on mielenkiintoinen haaste ja mahdollisuus ratkaista ongelmia ja kohentaa päivittäistä elämää kaikille.

emilia.klemets(at)gmail.com
Laura Tuorila
LAURA TUORILA

Laura Tuorila opiskelee Aalto Yliopiston taideteollisessa korkeakoulussa tila- ja kalustesuunnittelua. Laura innostuu rohkeista, vahvaan ideaan perustuvista töistä. Tällä hetkellä Laura on erityisen kiinnostunut ympäristötaiteesta ja akustiikasta.

laura.tuorila(at)gmail.com
Mikael Mantila
MIKAEL MANTILA

Toimin sisustusarkkitehtuurin, muotoilun ja kalustesuunnittelun saralla. Suunnitteluprosessi on tapahtumasarja jossa erilaiset muuttuvat tekijät asettavat rajoja ja sitä kautta ohjaavat suunnittelua. Nämä muuttujat eivät aina ole etukäteen ennustettavissa ja tekevät prosessista mielenkiintoisen.

mikael(at)mikaelmantila.com
www.mikaelmantila.com
Pasi Kärkkäinen
PASI KÄRKKÄINEN

Pasi Kärkkäinen on teollisen muotoilun opiskelija, joka asuu ja työskentelee Helsingissä. Inspiraatiota Pasi ammentaa erityisesti luonnosta ja hyvästä muotoilusta. Pasin mielestä lahjakkaat ihmiset hänen ympärillään kasvattavat mielenkiintoa alaa kohtaan.

pasi.karkkainen(at)metropolia.fi
www.pasikarkkainen.com
Antti Tuomi
ANTTI TUOMI

Antti Tuomi tekee parhaillaan opinnäytetyötä Lahden muotoilu- ja taideinstituutin kalustemuotoilun osastolle. Töidensä kautta hän tutkii mahdollisuuksia tuoda uniikkia luonnetta teollisesti valmistettuihin tuotteisiin.

tuomi.antti(at)gmail.com
Elina Koskelainen
ELINA KOSKELAINEN

Elina Koskelainen on huonekaluentisöinnin artesaani ja tulevan kevään muotoilija- artenomi Lahdesta. Hän on kiinnostunut arjesta ja sen ilmiöistä ja kulkee aistit avoinna, sillä inspiraatio saattaa iskeä yhtä hyvin miljoonakaupungin museossa kuin mökisaunassakin.

elina_koskelainen(at)hotmail.com
Tero Jakku ja Outi Kuusimäki
TERO JAKKU JA OUTI KUUSIMÄKI

Hollannissa työskentelevien muotoilijoiden Outi Kuusimäen ja Tero Jakun yhteistyö on ollut saumatonta jo vuodesta 2002. Heidän töissään näkyy niin teollisen muotoilun rationaalinen ajattelu kuin taiteellinen vapauskin. Pyrkimyksenään muotoilijapariskunnalla on kehittää kestäviä ratkaisuita tulevaisuuden kulutusyhteiskunnan haasteisiin.

outikuusimaki(at)gmail.com
tero(at)jakku.net
www.jakku.net
Laura Väinölä
LAURA VÄINÖLÄ

Laura Väinölä on graafinen suunnittelija, joka ei halua rajata maailmaansa kaksiulotteiseksi. Lopputulos voi olla vaikkapa uudenlainen joulukalenteri, uniikki juhlamekko tai paperista tehty laukku. Tällä hetkellä Väinölä työskentelee suunnittelijana suunnittelutoimisto Kokoro & Moissa.

lvainola(at)gmail.com
Satoshi Yoshida
SATOSHI YOSHIDA

Satoshi Yoshida syntyi Osakassa, Japanissa 1982. Vuonna 2010 hän valmistui taiteen maisteriksi Aalto yliopiston Taideteollisesta korkeakoulusta. Yoshida on osallistunut näyttelyihin, mm Tukholman huonekalumessujen Greenhouse-tapahtumaan 2009 sekä voittanut useita kilpailuja, mm 1. palkinnon EU-Japan muotoilukilpailussa 2006.

mail(at)satoshiyoshida.com
www.satoshiyoshida.com
Mikko Koskinen & Miko Laakso
MIKKO KOSKINEN & MIKO LAAKSO

Koskisen ja Laakson taustat ovat tuotesuunnittelussa ja –kehityksessä. He työskentelevät molemmat Aalto-yliopiston Design Factorylla, jossa Mikko suunnittelee tuotteita Powerkissille ja Miko keskittyy poikkialaista yhteistyötä tuotekehityksen varhaisissa vaiheissa käsittelevään väitöskirjatutkimukseensa. Heistä muotoiluun ja insinöörisuunnitteluun pätee sama perusperiaate; tuote on täydellinen kun siitä ei voida poistaa mitään osaa tai elementtiä vähentämättä sen käyttäjälle tarjoamaa arvoa.

miko.laakso(at)gmail.com
mikko(at)privatemind.fi
www.privatemind.fi
Niina Aalto
NIINA AALTO

Niina Aalto on valmistunut taiteen maisteriksi Aalto yliopiston Taideteollisesta korkeakoulusta vuonna 2010. Hän työskentelee erilaisten muotoilu-, kuvitus- ja näyttelyprojektien parissa. Hänen uusimpana aluevaltauksenaan on painokangas. Aaltoa kiehtovat arjen oivallukset, perinteet ja epätavalliset ratkaisut.

info(at)aaltoniina.com
www.aaltoniina.com
Maija Puoskari
MAIJA PUOSKARI

Maija Puoskari on valmistunut taiteen maisteriksi Taideteollisesta korkeakoulusta vuonna 2009. Hän työskentelee laajasti tuotesuunnittelu- ja näyttelyprojektien parissa. Tänä vuonna Tulikivi lanseerasi Puoskarin suunnitteleman kaakelimalliston. Puoskari asuu ja työskentelee Helsingissä.

www.maijapuoskari.com
maija(at)maijapuoskari.com
Pipsa Kämäräinen
PIPSA KÄMÄRÄINEN

Opiskelen Lahden muotoiluinstituutissa teollistamuotoilua. Toivoisin voivani tehdä asioita jotka ovat muutakin kuin vain kauniita, jotka tekevät elämästä hieman parempaa.

pipsakamarainen(at)googlemail.com